Werkwijze Egaliseren

Hebt u geen tijd of ontbreekt het u aan de juiste kennis om uw vloer te egaliseren? De specialisten van Het Egaliseer Huys egaliseren uw vloer tot een perfecte basis. De volmaakte vloer begint bij de egalisatie daarvan. Een vloer egaliseren is een vak apart. Ons vak. Daar hebben we gezamenlijk meer dan veertig jaar ervaring in.

Vrijblijvend advies

Precisieklus

Een vloer egaliseren is een precisieklus die, mits u die goed laat uitvoeren, garant staat voor een uitstekende ondergrond. Dit fundament geeft een optimaal uitgangspunt voor de afwerking van uw vloer.

Vakmanschap
Hoe we uw vloer egaliseren? Met behulp van egaline, de juiste gereedschappen en een flinke dosis vakmanschap. Dit doen de specialisten van Het Egaliseer Huys ongeacht de staat van de ondervloer. Laat u uw vloer door ons egaliseren? Dan bent u verzekerd van een vlakke ondergrond die de levensduur van de door u gekozen vloerbekleding aanzienlijk verlengt.

Dikte
Hoe bepaalt u de dikte voor het egaliseren van uw vloer? De dikte van de egalisatie is afhankelijk van de staat van de ondervloer. Voor een goed eindresultaat adviseren wij uit te gaan van minimaal drie millimeter laagdikte. Twijfelt u aan de kwaliteit van uw ondervloer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies.

Oplossing
Bij Het Egaliseer Huys zoeken wij voor u de beste oplossing in elke situatie. Wij geven u vooraf een duidelijke prijsopgave. Wij stellen u dus nooit voor verrassingen. Bij Het Egaliseer Huys hebt u direct contact met de eigenaar. U krijgt van hem eerlijk en deskundig advies. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Bij het Egaliseer Huys leveren we extreem veel service. Laat u uw vloer egaliseren bij Het Egaliseer Huys, dan weet u zeker dat u voor de komende tientallen jaren op een stevig fundament kunt vertrouwen.

Ervaren specialisten
Met ons team van Het Egaliseer Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het egaliseren van allerlei vloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in het egaliseren van elke soort vloer. Wij kennen de beste materialen, de eigenschappen van iedere ondergrond en werken met de modernste materialen. We verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de mogelijkheden van het egaliseren van uw ondervloer. We adviseren u hierover vooraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Afbouwgarantie
Als consument verlangt u goede kwaliteit van producten en diensten. Dat verdient u ook. Omdat u waarschijnlijk slechts één keer in uw leven uw vloer laat egaliseren is het belangrijk dat u goede informatie krijgt. Zodat duidelijk is wat u mag verwachten. Daarom biedt Het Egaliseer Huys u de NOA-Afbouwgarantie. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan, dan kunt u terecht bij de stichting Geschillencommissie. Deze onafhankelijke commissie zal een bindende uitspraak doen.

Waarom uw vloer egaliseren?
Een vlakke vloer geeft het beste resultaat bij het bekleden ervan. Door een laag egaline aan te brengen wordt de vloer niet alleen vlakker en mooier maar verlengt deze ook de levensduur van de bekleding die daarop is aangebracht, zoals: vloerbedekking, marmoleum, parket en laminaat. Een vlakke ondergrond is ook van levensbelang bij het leggen van vloerverwarming. Die hoort geheel waterpas te liggen voor een optimaal resultaat van uw investering. Hiervoor kunt u terecht bij ons zusterbedrijf Het Vloerverwarmings Huys.

Ook voor het storten van een gietvloer en het aanbrengen van plinten bent u bij ons in goede handen via Het Gietvloer Huys en Het Plinten Huys. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het egaliseren van uw vloer en alle vervolgwerkzaamheden.

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: