Techniek egaliseren

Wilt u een vloer afwerken en komt u erachter uw vloer oneffenheden vertoont? Dan loopt u het risico dat de ondervloer de vloerbedekking beschadigt. Ook kunnen er oneffenheden zijn die zichtbaar worden in uw PVC-, marmoleum,- vinyl-, rubber- of gietvloer. Keramische tegels kunnen zelfs barsten door puntbelasting. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling. Al deze problemen voorkomt u door de vloer professioneel te laten egaliseren. Het Egaliseer Huys doet dit snel én kwalitatief goed.

Offerte Aanvragen

Egaliseren

Wij egaliseren vloeren in opdracht van o.a. aannemers, interieurbouwers, vloerenlegbedrijven of rechtstreeks voor de eindgebruiker. De ondervloeren die wij egaliseren zijn onder meer beton, zandcement, anhydriet en tegels/plavuizen. Met onze egaliseerpomp egaliseren we vloeren tot een bijna onbeperkt vloeroppervlak per dag. Resultaat: een zeer strakke ondervloer. Hier overheen legt u secuur en eenvoudig uw gewenste vloerbedekking.

Verouderd
Talloze vloeren zijn verouderd of in het verleden verkeerd aangebracht, waardoor de vloer veel oneffenheden vertoont. Door deze te egaliseren maken de experts van Het Egaliseer Huys de dekvloer weer vlak en strak. Wij doen dit in een dikte van twee tot zestig millimeter.

Vloerbedekking
Na het egaliseren is de vloer geschikt om te bekleden met bijvoorbeeld tapijt, PVC, marmoleum en vinyl. Met egaliseren lossen we overigens ook vochtproblemen op. Het egaliseren van uw vloer zorgt voor een langere levensduur van de vloerbedekking.

Zó egaliseren we de vloer
Tijdens het eerste bezoek bekijken we de staat van uw vloer. Op basis hiervan bepalen we welke egaline nodig is en tot welke dikte we egaliseren. Met snelcement smeren we grote gaten en sleuven dicht. Grote oneffenheden verwijderen we met exclusief gereedschap. Met een speciale schuurmachine schuren we de vloer grondig voor een betere hechting van de egaline.

Na het schuren brengen we - na het stofvrij maken van de vloer - een geschikte primer aan. Voor welke primer we kiezen, hangt af van de staat van de ondervloer. De primer zorgt voor een optimale hechting van de egaline aan de vloer. Tot slot brengen we de egaline aan op uw vloer. De egaline kunnen wij zowel machinaal als handmatig verwerken.

Voordelen vloer egaliseren

• Het egaliseren van uw vloer verlengt de levensduur van uw vloerbekleding
• Bij het leggen van vloerverwarming is uw vloer waterpas
• Geeft rust en vertrouwen dat het fundament op orde is

Laat ook uw vloer egaliseren
Wilt u ook een mooie, gladde vloerafwerking met de juiste hechting? Laat uw vloer egaliseren door de vakmensen van Het Egaliseer Huys. et Egaline Huys.

Offerte op maat

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: