Prijzen Egaliseren

Wat het kost om een vloer te laten egaliseren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat Het Egaliseer Huys voor elk budget in staat is om voor u een vloer professioneel te egaliseren.

Scherpste prijzen van Nederland
Wij geven iedere klant - en dus ook u - even veel aandacht. Geen nummertjes trekken of een irritant wachtmuziekje. Bij ons hebt u een voor- en achternaam. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. En we geloven in gelijkwaardigheid. Bij het Egaliseer Huys behandelen wij u zoals wij zelf behandeld willen worden. Kijk voor een prijsindicatie in de tabel hieronder. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 Laagdikte 

3 mm 

4 mm 

 

5 mm 

 

6 mm 

7 mm 

8 mm 

 Prijs  per m² 

€ 12,50 

 

€ 15,00 

 

€ 17,50 

 

€ 20,00 

€ 22,50 

€ 25,00 


Vanaf een laagdikte van 9 mm zijn de prijzen op aanvraag. Het Egaliseer Huys verzorgt alle laagdiktes en is vrijwel onbeperkt in het aantal vierkante meters vloer dat u wilt laten egaliseren. 
Nog vragen? Klik hier voor een offerte en of een afspraak. Of nog sneller: bel ons op 06 - 83 91 81 75.

Ontvang ons scherpste aanbod op maat

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: